خانه / اخبار سوارکاری / نیکولا فیلیپیرتز روی موفقیت در مسابقات جام ملت ها متمرکز شده است – بخش اول
مادیون مرجع اخبار سوارکاری

نیکولا فیلیپیرتز روی موفقیت در مسابقات جام ملت ها متمرکز شده است – بخش اول

نیکولا فیلیپیرتز روی موفقیت در مسابقات جام ملت ها متمرکز شده است – بخش اول

مادیون مرجع اخبار سوارکاری – نیکولا فیلیپیرتز روی موفقیت در مسابقات جام ملت ها متمرکز شده است – بخش اول

همزمان با آماده سازی تیم ملی بلژیک برای دفاع از عنوان قهرمانی در رقابت های جام ملت های سوارکاری، وبسایت رسمی فدراسیون جهانی سوارکاری مصاحبه ای را با نیکولا فیلیپیرتز (Nicola Philippaerts) سوارکار مشهور بلژیکی ترتیب داده که در دو بخش تقدیم می کنیم.

تیم ملی بلژیک دومین قهرمانی خود در چهار سال اخیر در جام ملت های سوارکاری را در سال 2018 و در یک فینال دراماتیک به دست آورد. فیلیپیرتز در مصاحبه خود عنوان کرد که هدف تیم ملی بلژیک تکرار قهرمانی در مسابقات جام ملت ها است.

امسال تا الان شرایط برای تو چگونه بوده است؟

من فکر میکنم شروع ما تا به الان خوب بوده است. اسب من Chilli Willi در دو رقابت گرند پریکس پنج ستار در دوحه قطر دوم و سوم شد و به نظر من این شروع خوبیست. Chilli Willi بهترین اسب من است و اکنون در بهترین فرم خود قرار دارد. من در حال حاضر در حال ارتقا دادن سطح چند اسب جوان هستم تا بتوانند همراه من و Chilli Willi به مسابقات مهم بیایند.من فکر میکنم دوم شدن در رقابت های گرند پریکس دوحه بهترین عملکرد من در سال 2019 تا به اینجای کار بوده است.

فیلیپیرتز با اسب Chilli Willi

از رقابت های جام ملت های سال گذشته تا کنون بر روی بهبود چه موضوعاتی کار کرده ای؟

سال گذشته با قهرمانی در رقابت های جام ملت ها، سال فوق العاده ی را پشت سر گذاشتیم. بنابراین، تیم ملی بلژیک به دنبال تکرار این موفقیت در سال 2019 است. فینال بارسلونا برای ما شگفت انگیز بود. ما فکر کردیم دیگر شانسی برای قهرمانی نداریم اما در لحظات آخر دوباره روحیه خودمان را به دست آوردیم و قهرمان شدیم.

همچنین ببینید

مادیون مرجع اخبار سوارکاری

عملکرد شگفت انگیز دنیل کویل در گرند پریکس پنج ستاره روتردام

عملکرد شگفت انگیز دنیل کویل در گرند پریکس پنج ستاره روتردام مادیون مرجع اخبار سوارکاری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *