لارا کرات برای نخستین بار قهرمان مسابقات جام جهانی پرش در واشنگتون شد
مادیون مرجع اخبار سوارکاری – لارا کرات برای نخستین بار قهرمان مسابقات جام جهانی پرش در واشنگتون شد
به گزارش وبسایت گرند پریکس، لارا کرات (Laura Kraut) سوارکار پرافتخار ایالات متحده آمریکا و دارنده مدال طلای المپیک و همچنین مدال طلای بازی های جهانی سوارکاری، تا قبل از مسابقات روز گذشته در واشنگتون، هیچگاه در رقابت های جام جهانی به قهرمانی نرسیده بود. این مسابقه در سطح CSI4*-W برگزار می شد و 136 هزار دلار جایزه برای نفرات برتر تعیین شده بود.
لارا کرات این قهرمانی را به کمک اسب جدید و ده ساله خود به نام Fleurette به دست آورد. اندرو ولس (Andrew Welles) از آمریکا با اسب Primo Troy مقام دوم را به دست آورد و برایان گوتال مارشو ( Brianne Goutal-Marteau) نیز سوار بر اسب Viva Columbia بر جایگاه سوم ایستاد تا تمامی رتبه های اول تا سوم به سوارکاران آمریکایی تعلق داشته باشد.
لارا کرات پس از کسب مقام قهرمانی در مصاحبه خود گفت:
من سالهای بسیار زیادیست که منتظر کسب قهرمانی در این کلاس سوارکاری هستم. من مقام های دوم، سوم و حتی چهارمی بسیار زیادی در مسابقات جام جهانی داشته ام اما قهرمانی همیشه از من فراری بود! من در ابتدای هفته به خودم گفتم: “این هفته، هفته ی من خواهد بود”. من احساس بسیار خوبی به این مسابقه داشتم. اسبم Fleurette در تمام طول هفته بسیار عالی پرید. قهرمانی در این مسابقات بسیار خاص است.
لارا کرات که با ثبت چهار خطا در زمان 45.69 ثانیه قهرمان شده بود، در ادامه صحبت های خود گفت:
من در دور نخست استراتژی خود را تغییر ندادم اما عملکرد اندرو ولس را به دقت دیدم. هنگامی که اندرو بیرون آمدم به او گفتم:”تو واقعا خوب پریدی”. من و اندرو عملکرد تقریبا مشابهی داشتیم و پس از پایان مسابقه با یکدیگر در مورد این مساله صحبت کردیم.
اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری


