قهرمانی رویایی گیر گالیکسن در جام جهانی پرش گوتنبرگ
مادیون مرجع اخبار سوارکاری – قهرمانی رویایی گیر گالیکسن در جام جهانی پرش گوتنبرگ
به گزارش وبسایت رسمی فدراسیون جهانی سوارکاری، گیر گالیکسن (Geir Gulliksen) سوارکار باتجربه کشور نروژ موفق شد در مسابقه جام جهانی پرش با اسب گوتنبرگ، مقام قهرمانی را به خود اختصاص دهد. این مسابقه، چهاردهمین و آخرین دور از رقابت های جام جهانی پرش در منطقه اروپای غربی محسوب می شد.
گیر گالیکسن که براِی اولین بار در طول دوران حرفه ای خود در جام جهانی قهرمان شده بود، پس از پایان مسابقه در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت:
من حالم خوب است فقط کمی کمر درد دارم! اتفاقاتی که امروز رخ داد را با هیچ چیز در جهان عوض نمی کنم. در مورد جمعیت حاضر در استادیوم گوتنبرگ باید به شما بگویم که در هیچ کجای جهان و در هیچ استادیوم سوارکاری، چنین جمعیتی وجود ندارد.
اصلا مهم نیست که از روی اسب افتادم، امروز نمی توانستم از این خوشحال تر باشم. این مسابقه، نقطه عطف دوران حرفه ای من در سوارکاری محسوب می گردد. من به مدت 27 یا 28 سال است که در این مسابقه شرکت می کنم و همیشه دوست داشتم در آن به قهرمانی برسم!
گالیکسن 60 ساله با این قهرمانی، در رده دهم جدول رده بندی کلی مسابقات جام جهانی پرش در منطقه اروپای غربی قرار گرفت و بدین ترتیب، به فینال جام جهانی 2020 که در شهر لاس وگاس آمریکا برگزار خواهد شد، راه یافت. این سوارکار قهرمانی خود را به کمک اسبی به نام VDL Groep Quatro به دست آورد. پس از گالیکسن، برایان بالزایر (Bryan Balsiger) سوارکار جوان کشور سوئیس سوار بر مادیان 13 ساله ای به نام Twenytwo Des Biches مسیر مسابقه را در 46.45 ثانیه طی نمود و نایب قهرمان شد.
کوین استات (Kevin Staut) سوارکار مشهور کشور فرانسه به کمک اسب Joy van’t Zorgvliet HDC در جایگاه سوم قرار گرفت.
اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری


