خانه / اخبار سوارکاری / قهرمانی ارزشمند هنریک ون ایکرمن در مسابقه گرند پریکس سه ستاره وجر دو لا فرنترا
مادیون مرجع اخبار سوارکاری
مادیون مرجع اخبار سوارکاری

قهرمانی ارزشمند هنریک ون ایکرمن در مسابقه گرند پریکس سه ستاره وجر دو لا فرنترا

قهرمانی ارزشمند هنریک ون ایکرمن در مسابقه گرند پریکس سه ستاره وجر دو لا فرنترا

مادیون مرجع اخبار سوارکاری – قهرمانی ارزشمند هنریک ون ایکرمن در مسابقه گرند پریکس سه ستاره وجر دو لا فرنترا

به گزارش وبسایت worldofshowjumping، هنریک ون ایکرمن (Henrik von Eckermann) سوارکار مشهور کشور سوئد موفق شد در مسابقه گرند پریکس سه ستاره وجر دی لا فرنترا به مقام قهرمانی دست پیدا کند. وجر دی لا فرنترا یکی از شهر های کشور اسپانیا می باشد. این شهر چند روزیست که میزبان تعدادی از برترین سواکاران جهان در رده های مختلف است.

در مسابقه ی CSI3* امروز، 61 سوارکار شرکت کرده بودند که 8 نفر از آنها موفق شدند به دور دوم راه پیدا کنند. در دور دوم، ایکرمن به کمک اسب 9 ساله ای به نام Little Magic D’Asschaut مسیر مسابقه را در 40.43 ثانیه بدون خطا و سریع تر از سایرین طی نمود. ایکرمن پس از پایان مسابقه در مصاحبه خود عنوان کرد:

من باید این را بگویم که طراح مسیر امروز کارش را خیلی خوب انجام داده بود. مسیر بسیار خوب و فنی طراحی شده بود و طراح، زمان مجاز جهت طی کردن مسیر را به خوبی تعیین کرده بود. در این مسیر پیچ های خیلی تند وجود نداشت اما شما به عنوان سوارکار باید مراقب بودید. مسیر خیلی خوب و مناسب اسب ها طراحی شده بود اما در عین حال سختی های خاص خودش را داشت.

ایکرمن در ادامه صحبت های خود در مورد اسبش گفت:

Little Magic D’Asschaut متعلق به نامزد من یانیکا می باشد. هر دوی ما همیشه به این اسب و توانایی هایش ایمان داشتیم. هرچند، او هنوز 9 سال سن دارد و تا به الان در کلاس های بزرگ قهرمان نشده است. این اسب امروز ثابت کرد که ما در مورد استعدادهایش، درست فکر می کردیم. او واقعا لیاقت کسب مقام قهرمانی در چنین سحطی را داشت.

همچنین ببینید

مادیون مرجع اخبار سوارکاری

عملکرد شگفت انگیز دنیل کویل در گرند پریکس پنج ستاره روتردام

عملکرد شگفت انگیز دنیل کویل در گرند پریکس پنج ستاره روتردام مادیون مرجع اخبار سوارکاری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *