شین برین سال 2020 را با قهرمانی در جام جهانی پرش ابوظبی آغاز نمود
مادیون مرجع اخبار سوارکاری – شین برین سال 2020 را با قهرمانی در جام جهانی پرش ابوظبی آغاز نمود
به گزارش وبسایت worldofshowjumping، شین برین (Shane Breen) سوارکار تیم ملی ایرلند موفق شد در مسابقه جام جهانی ابوظبی مقام قهرمانی را به خود اختصاص دهد تا شروع بسیار خوبی برای سال 2020 داشته باشد. این مسابقه در سطح چهار ستاره یا CSI4* و با حضور سوارکارن کشور های عربی و سوارکاران میهمان از کشور های اروپایی برگزار می شد و شین برین به عنوان سوارکار میهمان، به کمک اسب Ipswich van de Wolfsakker در زمان 45.23 ثانیه و سریعتر از دیگر سوارکاران مسیر را بدون خطا طی نمود.
در این مسابقه 35 سوارکار به دور دوم راه یافتند و پس از شین برین، گرفرید پاک (Gerfried Puck) از اتریش با اسبی به نام Gerfried Puck زمان 49.90 ثانیه را به ثبت رساند و مقام دوم را به دست آورد. اوساما الزبیبی (Osama Al Zabibi) سوارکار اهل کشور سوریه نیز با ثبت زمان 52.83 ثانیه سوار بر اسب Flash Gordon مقام سوم را به خود اختصاص داد. عبدالسعید (Abdel Saïd) سوارکار مطرح کشور مصر در این رقابت از همه سریعتر بود اما با بدشانسی مواجه شد و در اواخر مسیر اسب او یکی از موانع را انداخت. در نهایت این سوارکار مصری با اسبش Alanine de Vains در جایگاه چهارم جدول رده بندی قرار گرفتند. جک رایان (Jack Ryan) هموطن شین برین نیز با اسبی به نام Essenar High Hopes در جایگاه پنجم ایستاد.
شین برین پس از کسب مقام قهرمانی در این مسابقه گرند پریکس، در کنفرانس مطبوعاتی شرکت نمود و در صحبت هایی عنوان کرد:
من از این قهرمانی بسیار خوشحال هستم. اسبم Ipswich بسیار عالی پرید. می خواهم از تمامی مالکان اسب هایم به خصوص گروه Z7 تشکر کنم. بازگشت به امارات و رقابت در اینجا واقعا شگفت انگیز است.
اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری

