خانه / اخبار سوارکاری / سوارکار آلمانی قهرمان دور نهم مسابقات جهانی پرش شد
مادیون مرجع اخبار سوارکاری
مادیون مرجع اخبار سوارکاری

سوارکار آلمانی قهرمان دور نهم مسابقات جهانی پرش شد

سوارکار آلمانی قهرمان دور نهم مسابقات جهانی پرش شد

مادیون مرجع اخبار سوارکاری – سوارکار آلمانی قهرمان دور نهم مسابقات جهانی پرش شد

کریستین آلمن سوارکار 44 ساله آلمانی موفق شد در دور نهم مسابقات جهانی سوارکاری که در شهر مشلان بلژیک برگزار میشد، مقام اول را به خود اختصاص دهد.

این دوره مسابقات بسیار هیجان انگیز برگزار شد زیرا تنها 4 سوارکار از 39 سوارکار شرکت کننده توانستند بدون خطا کار خود را به پایان برسانند. این چهار سوارکار جزو بهترین های سوارکاری جهان محسوب می شوند. کریستین آلمن، کوین استات سوارکار 38 ساله فرانسوی، هری اسمولدرز هلندی و هم وطن آلمن لاگر بربام این جزو چهار نفر بودند.

کریستین آلمن با اسب Clintrexo Z در دور نهم مسابقات جهانی
کریستین آلمن با اسب Clintrexo Z در دور نهم مسابقات جهانی

 

آلمن در مصاحبه با وبسایت فدراسیون جهانی سوارکاری در مورد اسب خود  Clintrexo Z عنوان کرد :

ما Clintrexo Z را از کره گی پرورش دادیم و سپس وارد تمرینات جدی کردیم. همسرم جودی در چند مسابقه ی گرند اسلم با او شرکت کرد و سپس من Clintrexo Z را از او گرفتم تا در سطح بالاتری با این اسب رقابت کنم. او تا به حال برنده ی چند مسابقه ی بزرگ شده و تنها با 9 سال سن به شدت در حال پیشرفت کردن است. Clintrexo Z مسابقه دادن را بسیار دوست دارد و هر هفته در حال پیشرفت کردن است.

آلمن با اسب Clintrexo Z

آلمن در ادامه عنوان کرد از این پیروزی بسیار بسیار خوشحال است زیرا خانواده و بخصوص پسر کوچک او از جایگاه تماشاگران در حال تماشای عملکرد فوق العاده ی این سوارکار بودند.

 

همچنین ببینید

مادیون مرجع اخبار سوارکاری

عملکرد شگفت انگیز دنیل کویل در گرند پریکس پنج ستاره روتردام

عملکرد شگفت انگیز دنیل کویل در گرند پریکس پنج ستاره روتردام مادیون مرجع اخبار سوارکاری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *