بلژیک در دور اول از فینال مسابقات جام ملت های سوارکاری به قهرمانی رسید
مادیون مرجع اخبار سوارکاری – بلژیک در دور اول از فینال مسابقات جام ملت های سوارکاری به قهرمانی رسید
به گزارش وبسایت رسمی فدراسیون جهانی سوارکاری، تیم ملی سواکاری بلژیک به عنوان مدافع عنوان قهرمانی مسابقات جام ملت ها موفق شد در دور اول فینال بارسلونا به مقام قهرمانی دست یابد. سوارکاران 18 کشور در دور اول مسابقه فینال جام ملت ها حضو داشتند و قرار بود از بین آنها 8 تیم به دور دوم راه یابند. بجز بلژیک، تیم های فرانسه، سوئد، کلمبیا، ایرلند، آلمان، سوئیس و ایتالیا به دور دوم راه پیدا کردند و تیم میزبان یعنی اسپانیا موفق به صعود به دور دوم نشد. ماتادورها در حالی از صعود به دور دوم باز ماندند که تنها 0.45 ثانیه زمان برای صعود احتیاج داشتند.
کشورهایی که به دور دوم راه پیدا نکردند باید در یک رقابت دیگر موسوم به “چلنج کاپ” شرکت کنند. بلژیکی ها ماه قبل موفق شدند مدال طلای تیمی مسابقات قهرمانی اروپا را به دست آورند و به نظر می رسد که آماده اند تا برای سومین دوره متوالی، مقام قهرمانی مسابقات جام ملت ها را نیز به خود اختصاص دهند. پیتر وینبرگ رئیس فدراسیون سوارکاری بلژیک در این باره گفت:
ما همیشه به سختی تلاش می کنیم و از مدت ها پیش مشتاق آمدن به فینال مسابقات جام ملت ها بودیم. ما امروز بار دیگر نمایش بسیار خوبی ارائه دادیم اما هنوز راند دوم مسابقه مانده است و من فکر می کنم راند دوم بسیار دشوارتر از راند اول خواهد بود.
تیم هایی که به دور دوم راه یافتند بسیار قدرتمند هستند و من فکر می کنم رقابت بسیار نزدیکی را شاهد خواهیم بود. ما خوش شانس هستیم که پیش از این جواز حضور در المپیک 2020 را به دست آورده ایم و از این رو، آنچنان تحت فشار نیستیم.
اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری

