خانه / اخبار سوارکاری / امانوئل گادیانو بالاخره در کلاس سرعت لونژین مقام قهرمانی را کسب کرد
مادیون مرجع اخبار سوارکاری

امانوئل گادیانو بالاخره در کلاس سرعت لونژین مقام قهرمانی را کسب کرد

امانوئل گادیانو بالاخره در کلاس سرعت لونژین مقام قهرمانی را کسب کرد

مادیون مرجع اخبار سوارکاری – امانوئل گادیانو بالاخره در کلاس سرعت لونژین مقام قهرمانی را کسب کرد

به گزارش وبسایت گرند پریکس، امانوئل گادیانو (Emanuele Gaudiano) و مادیانش Carlotta تا کنون لیست بلند بالایی از رقابت های کلاس سرعت در جای جای جهان را برده اند و تنها رقابت مهمی که گادیانوی مشهور تا کنون آن را کسب نکرده بود، رقابت های سرعت لونژین بود. کلاس سرعت لونژین سریعترین رقابت پرش در جهان می باشد و گادیانو با Carlotta بالاخره موفق شد در لوزان سوئیس در آن به قهرمانی برسد.

امانوئل گادیانو با اسب Carlotta

امانوئل گادیانو پس از قهرمانی در صحبت هایی عنوان کرد:

این اولین بار است که من در چالش سرعت لونژین به قهرمانی می رسم. پیش از این، بهترین مقامی که در این رقابت ها کسب کرده بودم عنوان چهارمی بود. این اولین بار است که من در این کلاس قهرمان می شوم. همیشه نهایت سعیم را به کار می گرفتم اما در کسب قهرمانی ناکام می ماندم اما بالاخره این امر میسر شد. قهرمانی در این کلاس به هیچ وجه آسان نیست. من همیشه می گویم در مسابقات سرعت هنگامی که اسبم Carlotta مسیر را بدون خطا بپرد، قهرمان می شود اما امروز با وجود اینکه ما یکی از موانع را نیز انداختیم، به قهرمانی قهرمانی رسیدیم.

Carlotta دو بار در لوزان حضور داشته و هر دو بار قهرمان شده است. او همیشه در کلاس های سرعت عالی کار می کند زیرا یک اسب بسیار سریع و با انگیزه است. Carlotta موانع را با ارتفاع خیلی بالا نمی پرد و همین مساله کمک می کند که سرعت بیشتری در مسیر داشته باشد. او هنگام پرش همه چیز را میسنجد. اسب من واقعا از حضور در لوزان لذت می برد و جو استادیوم را بسیار دوست دارد.

همچنین ببینید

مادیون مرجع اخبار سوارکاری

عملکرد شگفت انگیز دنیل کویل در گرند پریکس پنج ستاره روتردام

عملکرد شگفت انگیز دنیل کویل در گرند پریکس پنج ستاره روتردام مادیون مرجع اخبار سوارکاری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *