زانوتلی به کمک اسب جدیدش در کلاس سرعت مسابقات تاپس اینترنشنال آرنا به قهرمانی رسید
مادیون مرجع اخبار سوارکاری – زانوتلی به کمک اسب جدیدش در کلاس سرعت مسابقات تاپس اینترنشنال آرنا به قهرمانی رسید
به گزارش مادیون، مارلون مادولو زانوتلی موفق شد در کلاس سرعت CSI4* مسابقات تاپس اینترنشنال آرنا که در شهر فالکنسوارد هلند برگزار می شود، مقام قهرمانی را به خود اختصاص دهد. این رقابت ها، آخرین تورنومنت بزرگ پیش از مسابقات المپیک توکیو محسوب می شود و بسیاری از سوارکاران برتر جهان به همراه بهترین اسب های خود در آن شرکت کرده اند. رانوتلی اما برای این مسابقه از اسب جدیدش به نام Urban de Rohan استفاده کرده بود و توانست به کمک این اسب، زمان بسیار خوبی را به ثبت برساند.
24 ساعت پیش از آغاز مسابقات، باران شدیدی در کشور هلند شروع به بارش نمود و این مساله باعث آب گرفتگی چمن استادیون تاپس آرنا گردید، اما با تلاش مسئولان برگزاری و به کمک امکانات پیشرفته ی حاضر در این استادیوم، سوارکاران توانستند بدون هیچ مشکلی مسابقه را آغاز نمایند. زانوتلی در این مورد می گوید:
(تلاش دست اندر کاران) شگفت انگیز است، تمامی تیم اجرایی در فالکنسوارد کار خارق العاده ای انجام دادند تا همه چیز برای مسابقه امروز رو به راه باشد. زمین استادیوم امروز بی نقص بود و سواری کردن بر روی آن، بسیار لذت بخش بود.
زانوتلی در ادامه صحبت هایش گفت:
من بسیار خوش شانس هستم که مجموعه اصطبل های سیندی وندر استارتن چنین اسب های با کیفیتی را در اختیار من قرار داده تا با آن ها سواری کنم. مسابقه امروز، تنها سومین رقابتی بود که من از اسب Urban de Rohan استفاده کردم ولی او کارش را به خوبی بلد بوده و بسیار محطاط و چابک است. تیم بسیار خوبی در اختیار دارم که کارم را راحت نموده و باعث می شوند که من تنها وارد استادیوم شوم و از آن لذت ببرم.
اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری