گای ویلیامز در مسابقات سوارکاری بین المللی لیورپول به مقام قهرمانی دست یافت
مادیون مرجع اخبار سوارکاری – گای ویلیامز در مسابقات سوارکاری بین المللی لیورپول به مقام قهرمانی دست یافت
به گزارش وبسایت worldofshowjumping گای ویلیامز (Guy Williams) موفق شد در نخستین روز از رقابت های سوارکاری لیورپول مقام قهرمانی را به خود اختصاص دهد. این مسابقه در رده 1.45 متر برگزار می شد و ویلیامز به کمک نریان 14 ساله خود به نام Rouge de Ravel home صاحب مدال طلا شد.
گای ویلیامز مسیر مسابقه را در 54.81 ثانیه بدون خطا طی نمود و تنها سوارکاری که او را به طور جدی تهدید کرد، لیلی آتوود (Lily Attwood) بود. لیلی آتوود یکی از شاگردان گای ویلیامز محسوب می گردد و در این مسابقه سوار بر اسب Karibou Horta تنها 21 صدم ثانیه از استاد خود کم آورد. پس از این دو سوارکار بریتانیایی، مایکل پندر (Michael Pender) از ایرلند به کمک اسبی به نام Verdict de Kezeg سوم شد. ویلیام فانل مشهور نیز در این رقابت حضور داشت و در نهایت به جایگاه چهارم بسنده کرد.
گای ویلیامز پس از قهرمانی و کسب جایزه 7 میلیون پوندی، در مصاحبه خود گفت:
اسب من Rouge de Ravel امسال تقریبا در 20 مسابقه بین المللی و مهم به قهرمانی رسیده است. باید بگویم که او امسال واقعا درخشان ظاهر شد. این اسب سرعت بالایی دارد و تنها سوارکاری که باعث نگرانی من در رقابت امروز میشد، لیلی بود، زیرا من او را تمرین می دهم و می دانم اسبش چه سرعت بالایی دارد.
برای قهرمانی در این مسابقه باید یک اسب بسیار سریع که قدرت پرش خوبی نیز دارد، در اختیار داشته باشید. نتیجه به دست آمده در مسابقه امروز برای من و لیلی بسیار ایده آل است. من یک طرفدار پر و پا قرص تیم فوتبال لیورپول هستم و از بودن در این شهر بسیار لذت بردم.
اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری اخبار سوارکاری مادیون مرجع اخبار سوارکاری

