قهرمانی کریستین آلمن در گرند پریکس باور نکردنی LGCT استکهلم
مادیون مرجع اخبار سوارکاری – قهرمانی کریستین آلمن در گرند پریکس باور نکردنی LGCT استکهلم
به گزارش مادیون و به نقل از worldofshowjumping، کریستین آلمن موفق شد در یک مسابقه سراسر هیجان و بسیار سطح بالا، مقام قهرمانی گرند پریکس لونژین گلوبال چمپیونز تور استکهلم را به دست آورد. این رقابت پنج ستاره در استادیوم المپیک شهر استکهلم برگزار می شد و آلمن برای کسب موفقیت در آن، از اسب سوپر استار و مشهور خود یعنی Dominator 2000 Z استفاده کرده بود.
سوارکار محبوب هواداران سوئدی یعنی هنریک ون ایکرمن که توانسته بود در تمامی مسابقات انفرادی و پنج ستاره ی این هفته در استکهلم به قهرمانی دست پیدا کند، در رقابت امروز تنها با 11 صدم ثانیه اختلاف نسبت به آلمن، نایب قهرمان شد. ایکرمن نیز همانند آلمن از بهترین و مشهورترین اسب خود یعنی King Edward بهره می برد. به دلیل اینکه کریستین آلمن برای دومین بار در مسابقات LGCT امسال قهرمان می شد و پیش از این توانسته بود بلیط راهیابی به سوپر گرند پریکس پراگ را به دست آورد، ایکرمن با کسب رتبه دوم راهی مسابقات پراگ شد. مکان سوم LGCT استکهلم نیز به مارکوس انینگ و اسب نریان Stargold رسید.
هم اکنون در جدول رده بندی کلی مسابقات LGCT این فصل، کریستین آلمن با 188 امتیاز در صدر قرار دارد و توانسته است یک فاصله خوب و 34 امتیازی با بن مار ایجاد کند. پس از پایان مسابقات این هفته پیتر دووس با 139 امتیاز به رده سوم سقوط کرد و جای خودش را به بن مار 154 امتیازی داد. نایلز بروینسیلز نیز با 124 امتیاز در جایگاه چهارم جای گرفته است.
گفتنیست که پس از پایان رقابت امروز مبلغ قابل توجه 334 هزار یورو به کریستین آلمن تعلق گرفت. مسابقات LGCT در ادامه راه قرار است هفته آینده در شهر پاریس برگزار گردد.